Städ- och röjardag 25 april


Samhällena och byarna är nedskräpade här och var samt växer igen av sly och busk, så Kälarnebygdens ekonomiska förening fortsätter att anordna städ- och röjardag runt om i byarna och i Kälarne samhälle. Så hjälp till och städa byn från skräp eller röj sly! Anmäl er till den lokale byansvarige nedan! Som tack för att man ställer upp kommer Kälarnebygdens ek förening att bjuda på mat i form av matlådor, dryck och sallad som körs ut till respektive bys samlingslokal. Röjardagen blir den 25 april och Ni som vill vara med behöver anmäla Er senast den 21 april till den utsedda byansvarige. Med förhoppning att många vill ställa upp och snygga upp sin by. Michael Löfgren, ordf Kälarnebygdens ek förening.

Anmälan senast 21 april till:
Gullik Nilsson 076-2900262

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna