Hällesjö Matstafett 21/5

Syftet med matstafetten är att träffas och umgås. Det är INTE en tävling om vem som lagar den godaste maten. Det går bra med korv och makaroner eller pannkaka.

Så här går det till:
Man anmäler sig parvis (t.ex. äkta par, sambor, kompisar). För varje måltid görs en ny lottning så nya grupper uppstår. Hela stafetten äger rum i Hällesjö.  

Organisatörerna (Åsa och Magnus) lottar anmälningarna och varje par kommer att få på sin lott att bjuda sig själva och två par till på förrätt, varmrätt eller dessert, inklusive dryck.

Omkring den 15/5 kommer ni få information om vilken del av 3-rättersmiddagen ni ska bjuda på. Vid varje måltid deltar 3 par inklusive värdparet.

Den 21/5 ca kl 15 kommer ni att få information om var ni ska äta förrätt (om det inte är ni som är förrättsvärdar förstås). Kl 17:30 ska ni vara på plats för förrätten. Här gäller det att komma i tid! Under förrätten kommer ni att få reda på var ni ska äta varmrätt.

Kl 19:00 ska ni vara på nästa ställe, se till att komma i tid då er värd troligen har varm mat som ska avnjutas. Under varmrätten får ni reda på var ni ska äta efterrätt.

Kl 21:00 ska ni vara på plats där ni ska äta efterrätt.

Ju fler, desto roligare, minst 9 par behöver vi vara.

Anmälan senast 14/5 nedanstående formulär eller lägg en lapp i Åsas brevlåda.

Ange namn på båda personerna, adress där ni bjuder på mat, mobiltelefonnummer, mailadress, allergier/specialkost.

Mer information, ring: Åsa tel 070-2908084 eller Magnus 070-2080222.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna