Sommarnappet lörd 20/7, kl 10-13

Projektet "Fiskelyftet i Hällesjö" anordnar gratis sommarfisketävling för bybor med besökare, och hemvändare. Tävlingen genomförs med 2-manna lag. Fiske med spö från land eller båt (max 2 pers/båt) i Hällsjön. Lagets gemensamma fångst vägs in, all sorts fisk räknas UTOM gädda och ål. Pris till 1-3:e placering, dessutom lottas priser ut bland deltagarna.

På hembygdsgården ger Hästskoteatern föreställningen ”Vitterhistorier” kl 14. Inträde 80 kr.

Efter fisketävlingen och teaterföreställningen, bjuder projektet "Fiskelyftet i Hällesjö" på mat, tillagad av Hällesjö hembygdsförening på Furuviken. Prisutdelning vid middagen och information om fiskeprojektet.Efter middagen kubb & pub!

Anmälan till middagen: senast 14/7  till Margareta Crotto: m.crotto@telia.com eller via telefon 073-0978070 (OBS! Man behöver inte deltaga i fisketävlingen för att vara med på middagen).

Anmälan till fisketävlingen: Furuviken kl 9-10 på startdagen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna