Resultat från lördagens tävlingar

21 st lag trotsade nordvästanvinden och kom till start i fisketävlingen. Det var längesen så många båtar syntes på Hällsjön. Inget lag blev utan fisk, men ett lag fick mer än de andra och det var Anders Ivansen och Dennis Sundqvist som lyckades dra upp 3,5 kg. Tvåa blev Hasse Ohlzon och Ulf Pettersson och på tredje plats kom Eivor Rosenholm och Roland Lundström. Grattis till er alla!

 

Efter en mycket god middag som hembygdsföreningen tillagat var det dags för kubbturnering. 9 lag anmälde sig och tog plats på fotbollsplanen i strålande solsken. Efter gruppspel och semifinaler var det dags för final mellan lag Åsen och Team Klockars. Lag Åsen tog mycket skickligt hem segern. Grattis till Lennart Modin, Petter Jörgensen och Annelie Karlsson. Grattis även till andraplatsen, Gullik Nilsson, Åsa Roos, Tomas Sundin och Monika Sundin.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna